QSC KW122 Активна тонколона

Марка: QSC
Арт. номер:
Наличност:
В наличност
2304 лв


Купи на кредит с ТБИ Банк
количество:
Описание

Двулентoвa тонколона с вграден усилвател - 1000 W продължителна мощност, Class D (500 W LF, 500 W HF), 2000 W peak.

Серия тонколони КW е базирана на особено успешната серия К на американската компания  QSC (легендарна с висококачествените и надеждни усилватели, които произвежда от повече от 40 години, направили я световен лидер и най-разпознаваем бранд) като използвания материал за външните корпуси е многопластов шперплат -  от балтийска бреза-оптималния материал за висококачествен звук. 

И четирите модела от серия KW включват разработен от QSC 2х500W клас D усилвател, 1.75 високочестотен говорител и различни по-размер нискочестотни говорители с познатото от серия К качество. Тонколоните имат технологията Tilt-Direct™, която позволява бърза промяна на ъгъла, в които е насочена тонколоната с 7.5 градуса. 

Понякога се налага активни тонколони от този тип да бъдат монтирани на трудно достижими места, което прави контролерите на гърба недостъпни. Тонколоните от К и KW серия имат изведени конектори за дистанционно управление чрез обикновен потенциометър. Вижте начин на свързване.

 

Серията KW на QSC съдържа редица нововъведения: DMT™, Correction™, DEEP™, GuardRail™, Tilt-Direct™ Всички високоговорители, използвани в Серия КW са специално разработени за QSC от CELESTION.