Sony HT-CT381

Свържете се с нас за наличност !
Марка: Sony
Арт. номер:
Наличност:
Ограничена наличност
Описание

 • Фина конструкция, запълващ помещението звук - 2.1-канална компактна тонколона за екрани с размер над 101,6 см (40): Проектирана да се побира идеално под екрани със среден размер на полица или на стена, с тази лъскава компактна тонколона с височина 5,1 см (2) ще се наслаждавате на изглед на цял екран без разсейване. Два стерео високоговорителя и безжичен събуфър се обединяват, за да осигурят изпълващ помещението звук с пълен диапазон за всеки филм.
 • 2.1-каналната система извлича най-доброто от филмите ви: Усетете пълната мощ на всеки филмов саундтрак с тази 2.1-канална компактна тонколона. Двата възбудителя са внимателно проектирани да осигуряват балансиран аудио отклик по всички честоти, докато безжичен събуфър придава плътност на басите ви така че всяка експлозия и екшън сцена е по-въздействаща от преди.
 • Dolby® TrueHD за кинематографски съраунд звук: Слушайте HD филми с ясен съраунд звук с висока вярност. Dolby® TrueHD е специално разработен да предоставя звук без загуби за филми и музика. Позволявайки по-ефективна побитовата скорост и възпроизвеждайки звук с близко до студийното качество, Dolby® TrueHD може да представи несравнима вярност на звука за Blu-ray Disc™ и изтеглено съдържание.
 • DTS-HD™ за прецизност като на студиен мастър запис: Наслаждавайте се на прецизно, детайлно домашно аудио. С DTS-HD® Master Audio ще се наслаждавате на оригинален некомпресиран саундтрак от любимите си дискове Blu-ray Disc™ и поточно предавани филми точно както е предвидил режисьорът. DTS-HD® High-Resolution Audio предлага също наситено детайлно възпроизвеждане за музикални изпълнения, позволявайки на всяка нота да блести с качество, близко до студийното.
 • Кинематографски S-Force PRO Front Surround: Завладяващо изживяване с виртуален съраунд звук. Съраунд звукът отпред с S-Force PRO подражава на начина, по който мозъкът свързва източниците на звук, за да създаде подходящ обем, закъснение и спектър на вълните използвайки само ляв и десен канал на високоговорителите. Като създава по естествен начин триизмерни звукови полета той ви позволява да се наслаждавате на богато аудио с висока вярност в по-широка област за слушане.
 • Цифров усилвател S-Master: истинска чистота на звука: Наслаждавайте се на най-доброто от дигиталното аудио с цифровия усилвател S-Master. Използвайки опростен, изцяло цифров път на сигнала, усилвателят S-Master възпроизвежда цифрови аудио сигнали без множеството аналогови етапи, необходими при обикновените усилватели. Резултатът е не само повече мощност, но и значително по-малко изкривяване от натрупването на топлина.
 • ClearAudio+ обогатява музиката ви: Предлагана само от Sony, ClearAudio+ автоматично регулира настройките на звука за обогатяване на слушателското изживяване. Обединявайки експертни познания в технологиите за обработка на цифровите сигнали, ClearAudio+ може да оптимизира аудио форматите, за да осигури неизменно ясен, висококачествен звук - независимо каква музика харесвате.
 • NFC с едно докосване за незабавно свързване: Технологията за комуникация в близко поле (NFC) оставя в миналото сложните последователности от настройки за свързване. Просто докоснете избрани устройства с NFC към N-маркировката на корпуса за бърза и безпроблемна връзка, след което започнете да предавате поточно съдържание чрез Bluetooth®. Нямате NFC? Няма проблем. Все така можете да свържете с Bluetooth® с помощта на менюто за настройки на устройството си.
 • Изключително фина конструкция за минимални пречки: Изключително финото първокласно покритие е проектирано лесно да се разполага пред екрана, без да закрива екрана или да смущава ИЧ приемници. Шикозният му профил също така подхожда лесно за различни възможности за монтиране на стена. Размерите му са 90 см (35,5) ширина x 5,1 см (2) височина x 11,7 см (4,6) дълбочина. Събуфърът е безжичен и компактен, което ви дава повече гъвкавост, когато пространството е ценно.
 • Безжично поточно извличане с Bluetooth®: Предавайте поточно любимите си записи и приложения с Bluetooth®. Сдвоете смартфона или таблета си с тази компактна тонколона с Bluetooth® функция и можете да се наслаждавате на музиката си и дори да управлявате плейлистите и силата на звука направо от устройството си.
 • По-лесно настройване на звука с HDMI ARC: HDMI ARC (Възвратен звуков канал) означава, че аудиото също така се пренася обратно към компактната тонколона от съвместими телевизори без необходимост от допълнителен аудио кабел. Вече можете да слушате всяко устройство, свързано с телевизора ви, през компактната тонколона, за да чувате цялото аудио с високо качество.
 • Няколко HDMI порта за лесна свързаност: С три HDMI входа и един HDMI извод можете да свържете приемник за интернет телевизия, плейър за Blu-ray Disc™, игрова конзола и още. Можете да се наслаждавате на цялото си домашно кино на едно място, без необходимост от отделен приемник.
 • Обединете музиката си със SongPal: Изтеглете SongPal за своя смартфон или таблет и поемете управлението над музикалната си колекция. Просто свържете чрез Bluetooth® и ще имате безпроблемен достъп до всичките си любими записи, независимо дали се съхраняват на телефона ви или чрез любимото ви онлайн приложение за музика.