Ние сме...

  Ние сме баща и син Радославови! Историята ни започва много преди да има интернет магазини през 1998 г.  Още от тогава ние внимателно следим нуждите на нашите клиенти, предлагаме освен директни продажби - замяна, връщане, сервиз, варианти за изплащане на даден продукт. Въпреки всички новости при продажбите на музикална техника през годините, ние не губим прекия контакт с клиента! Отделяме време и внимание на всяка продажба, независимо дали е в търговския ни обект или от разтояние, защото вярваме, че всеки има строго индивидуални потребности! Ето това ни отличава от други интернет магазини - машинално предлагащи продукти, за които са некомпетентни.

  Персоналът работещ в дружествата ни се състои от опитни музиканти, които са винаги готови  да ви дадат съвет и да отговорят на всеки ваш въпрос. Те имат дългогодишен опит и познания и въпреки че са професионалисти, техния подход и отношение, както и дрес кодът им е неформален, приятелски. 

  Без значение дали вие обмисляте да се научите да свирите на инструмент, независимо дали вече имате инструмент или искате да си купите нов, или сте един от тези щастливи хора, които си изкарват прехраната от музика, ние ще доставим всичко необходимо. Китари, бас, клавишни, барабани, акустични и електрически инструменти, DJ оборудване, сценично оборудване, духови инструменти и аксесоари за всеки един инструмент.

Image titleImage titleImage titleImage title