Разсрочено плащане

НОВО!!!

Имаме удоволствието да ви предложим безлихвен лининг за някои продукти!!! Схемата на изплащане е за 6 месеца. като първата вноска е в магазина! За сега предложението е само за търговските ни обекти не и за онлайн магазина ни!!! За повече информация се обадете на 0886 512272.

Освен в  магазините ни в Пловдив, вече можете да пазарувате на изплащане и онлайн с БНП Париба Пърсънъл ФайненсЕАД и "TBI Bank". Отпускането на кредит за покупки от електронния ни магазин е така организирано, че да бъде максимално лесно, бързо и удобно за нашите интернет клиенти. Право да кандидатстват за отпускане на кредит за покупки онлайн имат всички пълнолетни потребители, чиято онлайн поръчка е с обща цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 200 лева, независимо от броя и единичната цена на стоките включени в поръчката.

 За да кандидатствате за онлайн покупка на изплащане с БНП Париба Пърсънъл ФайненсЕАД  , първо прочетете условията за кандидатстване, изберете продукт или за повече информация относно продуктите на „БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД натиснете тук.

Образец на договор с  БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД - ТУК!

В прозореца, който се отваря  старателно попълнете необходимите данни, като задължително цитирайте цената, стоката  и копирайте линк към нея, след което служител на кредитната компания ще се свърже с вас. Съветът ни е да се отнесете сериозно към въпросите, които Ви се задават! При одобрение ще бъдете информирани и  ще получите информация как трябва да подпишете и върнете документите за лизинга! Ние задействаме процедурата по доставка на желаната от вас стока след като получим потвърждение, че подписания договор е в централата на „БНП Париба Пърсънъл ФайненсЕАД. Това може да отнеме от няколко дена до една седмица зависимост от разписание на куриери, почивни дни и т. н.

------------------------------------------------------------------------------------------------ 

В магазините ни ние работим с кредитните компании:

БНП Париба Пърсънъл Файненс ЕАД

TBI Bank

UniCredit